Jótékonysági futás

Nevezz az alábi linken :

https://sportolj6labon.hu/?fbclid=IwAR07gEzivWDpULKSoEOGRPtGtBQjr-GTUAnp4GO3iqF0LQ3Nhf8Byy0jyHw

A 2023. október 14.-én megrendezésre került I. Jótékonysági kutyás futás és séta sikerén felbuzdulva, melyen több mint 160 nevező, közel 100 kísérővel látogatta meg a Somló hegyet és vett rész a Jótékonysági rendezvényünkön, 551. 000 Ft és rengeteg tárgyi adományt gyűjtve a Meggyeserdei Menedék Alapítványnak, úgy gondoljuk 2024. április 20. ismét megrendezzük.

Fő támogatónk a Tornai pincészet Tornai Pincészet Somló (tornaipince.hu) Tornai Endre, az alapító 1946-ban alig kétholdas ültetvényen kezdte el a szőlőművelést és borkészítést. Ma 70 hektáros a birtok, és a munkában már a harmadik generáció is részt vesz. A hagyományok tisztelete mellett a legkorszerűbb szőlőtermesztési és feldolgozási technológiákat alkalmazzuk, 75 éves történetünk állandó eleme az innováció. Boraink ott vannak több európai és amerikai Michelin-csillagos étteremben, és évről-évre kitűnően szerepelnek a nagy hazai és nemzetközi versenyeken. Készen állsz egy hosszú és izgalmas utazásra, várunk benneteket és négylábú kedvenceiteket sok szeretettel.

Hosszú évek óta követem figyelemmel a Menedéken folyó munkát és erőmhöz, képességeimhez mérten segítem azt. Azt gondolom a Kedves Olvasó is tisztában van azzal, hogy semmilyen központi támogatásban sem részesülnek ezek az alapítványok, azaz Nélkülünk, Támogatók nélkül, nem lennének képesek meg menteni azt a sok, beteg, bántalmazott, kidobott állatot…… Mivel szívügyem a felelős állattartás, a kutyás sportok, ezért megragadok minden lehetőséget, hogy erre szűkebb és tágabb környezetem figyelmét is felhívjam. Több évtizede tagja vagyok különböző kutyás szerveződéseknek így a Sportolj 6 lábon Egyesület (sportolj6labon.hu) -nek is, ahol számtalan kutyás, lovas futó rendezvényt szerveztünk már. Az egyesületnek, és vezetőjének Kollár Mihálynak köszönhetően kellő tapasztalattal rendelkezünk egy, akár nagyszabású rendezvény megszervezésében, lebonyolításában. Rendelkezünk az online nevezéshez, egyéni rajt és QR kódos időmérés minden informatikai hátterével, rajt/cél kapuval stb. annak érdekében, hogy egy igazán színvonalas eseményt hozzunk létre.Az eseményre már lehet nevezni.

Az őszi futás is igen jó hangulatban telt, erről meséljenek a képek és a rólunk írt cikk.


160 fő nevezett különböző számokban, a nevezési díjakból 409.000 Ft gyűlt össze. A helyszínen még 142.000 Ft adományt gyűjtöttek a szervezők, így összesen 551.000 Ft-ot adtak át a Meggyeserdei Menedék Alapítványnak.

https://www.veol.hu/helyi-kozelet/2023/10/joszolgalat-egeszseg-baratsag-jotekonysagi-kutyas-futast-szerveztek-a-somlon?fbclid=IwAR2CpD1PyUFAGSZkyhHyEuCK7G7ZE4AD6W4rbWbPJkddl6JRiw0-16GCp6U

Önkéntes stáb